Hem
Min bakgrund
Behandlingar
Kontakt
Aktuellt
Övrigt
Länkar
Behandlingar

Akupunktur
Akupunktur är en mer än 5000 år gammal kinesisk behandlingsmetod. Genom att stimulera olika punkter på kroppen med hjälp av nålar kan man påverka vårt mentala och fysiska tillstånd. Akupunktur används till exempel ofta för att lindra smärta av olika typer.

Ansiktsbehandling med tonvikt på problemhy
En välgörande behandling med en varsam djuprengöring av din hy med hjälp av ånga och en skonsam och skön efterbehandling som lugnar hyn. Alla produkter anpassas självklart till din hudtyp.
För att i längden förbättra en problemhy krävs även behandling med homeopati och kosttillskott.

Blodanalys
Med den blodanalys som jag använder mig av fastställer man värdet för 16 mineraler, spårelement och tungmetaller. Genom att tolka deras inbördes förhållanden får man en klar bild av eventuella obalanser i kroppen och vad som behöver åtgärdas.
(För skeptikern är en blodanalys av värde då man vid en uppföljande analys kan visa förändringar i siffror och procent förutom att patienten oftast redan känner sig bättre men många gånger ändå vill se det svart på vitt.)

Homeopati
Den tyske läkaren Samuel Hahnemann (1755-1843) är den som utvecklade homeopatin med tesen att "lika botar lika". Vid behandling med homeopatiska medel tar man hänsyn till individens fysiska, psykiska och mentala hälsa. Med rätt medel kan mycket goda behandlingsresultat uppnås.
 
I de flesta länderna i Europa utom i Sverige har alternativmedicinen hög status och det är lika naturligt att ta homeopatika som vanliga läkemedel.

Irisdiagnostik/Ögondiagnostik
Iris/ögondiagnostiken ger en klar bild av hur kroppen fungerar. Man kan se både nedärvda och förvärvade svagheter, även innan dessa utvecklats så att de ger besvär. I dessa fall är en förebyggande behandling mycket värdefull.

Kiropati
Genom manipulation och mjuk justering förbättras funktionen i leder, muskler och nervsystem.

Kosttillskott
Behöver vi tillskott av extra mineraler och vitaminer? Svaret är ja, definitivt! Forskningsrön visar att våra livsmedel inte längre innehåller lika mycket näring som tidigare. Det är också viktigt, att vi kan tillgodogöra oss det vi äter. Med en matsmältning ur balans spelar det ingen roll hur bra (och god) mat vi än tillför kroppen, eftersom den inte kan tillvarata all näring. Med hjälp av rätt kosttillskott kan upptaget av näring förbättras avsevärt.

Massage
Massage ökar blodcirkulationen i muskler och bindväv. Spänningar frigörs och borttransporten av kroppens slaggprodukter underlättas. Resultatet blir ett allmänt ökat välbefinnande och att kroppen känns mjuk och avslappnad.

Öronljus
En gammal välgörande behandling för dig som behöver rensa öronen från vax. Vax i öronen kan göra att vi hör sämre.