Hem
Min bakgrund
Behandlingar
Kontakt
Aktuellt
Övrigt
Länkar
Min bakgrund

Mitt intresse för alternativa behandlingsformer och komplementär medicin väcktes 1990. Anledningen var att jag hade personer i min omgivning med svår allergi, som efter att ha fått all den vård som den vanliga "skolmedicinen" kunnat erbjuda vänt sig till den alternativa vården och fått hjälp att må bättre. Detta genom att bland annat successivt bygga upp immunförsvaret.

Jag började med att gå ett antal kurser och utbildningar och insåg snabbt att alternativ medicin var det som jag ville ägna mig åt. Efter 3 års heltidstudier på NMF-Education (Naturmedicinska fackskolan) kunde jag så år 2000 titulera mig Homiatriker.

Som Homiatriker -  naturmedicinens allmänpraktiker - har jag utbildning i basmedicin och olika alternativa behandlingsformer som akupunktur, homeopati, irisdiagnostik, kiropati, zonterapi och klassisk massage. I utbildningen ingick dessutom studier med speciell inriktning mot företagshälsovård med praktik på ett av våra större världsledande företag.

Både före, efter och under min utbildning till Homiatriker har jag arbetat i Stockholm hos Birgitta Klemo, en av våra främsta naturterapeuter som delat med sig av mer än 45 års erfarenhet i det dagliga arbetet med alternativmedicin. Under tiden hos Birgitta Klemo var en av mina uppgifter att göra iris/ögondiagnostiken vilket givit mig en unik erfarenhet på detta område. Här kom också min tidigare designutbildning till nytta genom vanan att se färger och former.

Ett annat område där Birgitta Klemo varit mycket framgångsrik är att hjälpa barnlösa par. Hon är "pillermormor" till många barn. Även den kunskapen har jag fått ta del av och även jag kan idag titulera mig "pillermormor".

Jag är mycket tacksam och glad för att fortfarande få ha Birgitta Klemo som mentor.

Hälsoanalysen startade jag 2003 och har idag största delen av min verksamhet förlagd till Umeå med mottagning på Rådhusesplanaden 16B.